FIRDIEYRA

NEW ARRIVALS

Type : Express Hijab Material : High Quality Printed Lycra Awning Color : Black Re..
RM55.00
Type : Instant Scarf Double Loop Effect : Trending Flare & Loose  Material..
RM39.00
Type : Long Shawl Material : Printed Chiffon Measurement : 2m x 70 cm Remark ..
RM39.00
Type : Instant Scarf Double Loop Effect : Trending Flare & Loose  Material..
RM39.00
Type : Long Shawl Material : Printed Chiffon Measurement : 2m x 70 cm Remark ..
RM39.00
Type : Instant Scarf Double Loop Effect : Trending Flare & Loose  Material..
RM39.00
What Our Customers Say :
"Saya mmg love sangat shawl dari Firdieyra mmg sgt puas hati pakai, Labuh dan cantik. saya bagi 5 bintang! Penghantaran pun cepat.. sangat2 puas hati "
" Sejak pakai tudung Firdieyra ni akak xnak pakai dah yg lain, mmg puas hati! 12 helai da akak ada. akak nak repeat order lagi boleh?"
"Sis material mcm ni la sy nak cari sebenarnya! Kain dia.. kalau pakai jenis senang bentuk.. I LOVE IT..!! ❤ Ohh my.. Alhamdulillah jumpa akhirnya! Corak cantik pulak tu.. tak tau dah nak cakap apa.. happy gilerrr! Thanks FIRDIEYRA.. sgt memahami. Before ni pakai xx & yy.. shawl tp mereka tak keluarkan banyak design for shawl.. kecewa sikit.. Now da jumpa Firdieyra.. Alhamdulillah "
" Cantik! Tak sangka sampai awal.. sbb baru semalam buat payment.. Dapat juga i bergaya pergi bercuti weekend ni.. Ironless! Totally i like shawl ni, next time i repeat order lagi "
"Tudung Cantik & paling best , lilitan size yg sgt2 sesuai dgn muka saya. Labuh tudung pun labuh, best! Selesa & tak gosok pun okay .. Thank you sebab supply tudung 2 muka yg superb! "
"TQ so much! sangat-sangat cantik tudung ni, saya sangat berpuas hati dgn kain yg lembut & sangat berkualiti ! Untuk diluar sana yg belum cuba tudung ni mesti cuba tau, insyaAllah berpuas hati"
" Pasti akan beli lagi, selalu beli online tudung2 ni sakit hati bila da terima... tapi produk u tak mengecewakan. Thank you Firdieyra "
"Ya Allah shawl lawa sangat sis, terima kasih ye sudi layan akk dengan baik sangat. akk pernah jumpa staff sehebat Firdieyra, terbaikk!! "
" Sy seorang yg cerewet dlm memilih jenis kain yg akan dipakai. Disebabkan susah nak cari printed chiffon dekat kedai or butik, so one day tu sy ternampak tudung Firdieyra kat FB & IG. Sy dapati ada beberapa design Firdieyra yang mencuit citarasa sy & sy terus hadir ke butik di Sentul utk melihat & merasa jenis kain & coraknya sendiri. Ternyata kualiti Firdieyra setanding dengan shawl jenama yg terkenal & mempunyai kelas tersendiri. Sy berminat utk kumpul setiap koleksi yg Firdieyra keluarkan"
" Assalammualaikum.. tudung dah sampai, servis memang terbaik! Sis memang puas hati sgt dengan kain yang lembut & senang nak bentuk"
" Alhamdulillah , tq dear.. cantik warna kain menyerlah, selesa & labuh.. tudung Firdieyra tak pernah tak suka , 7 helai dah beli .. InsyaAllah ada rezeki nak beli lagi! Nampak banyak lagi yang cantik2 tu ❤ "
#{message}
#{time_ago}