FIRDIEYRA

NEW ARRIVALS

AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM35.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Moss Crepe + awning scuba Meas..
RM35.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Moss Crepe + awning scuba Meas..
RM35.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : MossCrepe Measurement : 2m x 7..
RM35.00
AMMARA INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Moss Crepe + awning scuba Meas..
RM35.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM35.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM49.00 RM39.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM35.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM35.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM35.00
AISYAH INSTANT Type : Single Loop Instant Shawl  Material : Bubble Chiffon Measurement : 2..
RM35.00
What Our Customers Say :
"kak arnie pakai bawal Airis... Sejuk jer kain dia..labuh sehingga menutup dada.terbaik...👍🏻🥰" - Sis Arnie
"Actually dah lama dapat tudung ni... Tapi baru harini nak keluar rumah, so baru dapat mengayakan tudung dari Firdieyra... Alhamduliah, Sy suka.. Selesa sangat" - Siti Fatimah
"Bila tudung on point, mood jd happy, konfident level makin bertambah walau tak poles mana 🤭" - Ana Shazreena ❣️
"sepupu mula2 amik selai je. Pastu balik order lagi 4 helai. Katanya suami puji cantik pakai tudung ni 🤭"
"Assalamualaikum selamat pagi 🤗 hari ni pakai tudung Bawal Airis instant warna Silver Grey kod AR204.. Best sangat 🥰" - Sis Ku Nurhidayah 💕
"Tak perlu susah payah nak gosok.. Keluar jew dari plastik terus sarung.. Untuk breast feed mommy mcm saya.. Memang cari short cut yg memudahkan dan mberi keselesaan 🥰" - Puan Ayu 🌻
"Beli 10 helai dah, ni tambah pulak beli Ammara 4 helai 😍😍 Senang, jimat masa sarung je 🥰🥰"
"kawan sekolah dahulu, melamar tudung firdieyra.... Hari ni akan sampai ke tempat beliau... Bersama mengayakan hari ni tudung yang cantik Firdieyra 😍😍😍" Sis Merlinah
Bersama ibu mentua saya mengayakan raya pertama dengan tudung idaman hati Firdieyra 😘" - Puan Merlinah
"In lavv dgn bawal Airis. This one code Sandy. 🥰" - Syakira Alia 🌻
Terima kasih tudung yg senang bentuk, cantik, sesuai dengan baju akak 😘" - Puan Faizah
#{message}
#{time_ago}